Летај, летај бубамаро

Градинката наша беше многу мила
Низ игра и песна времето ни мина.....
Разиграни и весели децата од групата Бубамари од објект Ѕвездички, се збогуваа од градинката со завршна приредба како еден убав спомен за прекрасните денови поминати во неа.