Албум во срцето

Група Бубамари 5-6год од објект Први стапки, идните ПРВАЧИЊА споделија дел од нивните сликички кои ги чуваат во мислите, во срцето од првото гнездо - ГРАДИНКАТА. Ниту една радост, ниту една среќа не е целосна ако не се сподели со најблиските - најсаканите. Среќно првачиња!