Сакај ја природата

Групата „Пајчиња“ 5-6 год од објект Бисерчиња, ја имаа својата завршна приредба и кажаа ЗБОГУМ ГРАДИНКЕ со јасна порака. Сакај те ја природата и грижете се за неа. Им посакуваме успех на идните првачиња.