Сладолед и лимонада

Сладолед јадам јас,
од жештината барам спас.
Пијам ладна лимонада
и јадам црна чоколада.
Веселите детски насмевки, безгрижната игра и радост се шират од сите објекти од нашата градинка. Шарени сладоледи, лимонада, чоколада, игра во двор се активностите кои ја одбележаа оваа недела.