Веселата шумска куќичка

Во сите објекти од нашата градинка денес се одржа музичко-драмска представа “Веселата шумска куќичка“ од продукција Триангл. Децата со големо внимание ја проследија и научија дека другарството е најважна работа за да се биде среќен.