Во кино

Денес децата од група Лавчиња 4-5год од објектот "Први стапки" беа во посета на кино Cineplexx каде го проследија цртаниот филм "Патролни шепи".
Благодарност до мајката на Габриел која го организираше настанот во кој децата уживаа.