Здравје во тегла

На есен целото семејство акција за зимница вкусна прави, за во зима децата да бидат здрави.
Децата научија и направија вкусна зимница во тегла, со нивните вредни рачиња.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: