Другарство

Во сите објекти од нашата градинка се одржа Куклената представа “Другарство“, од театар “Провокација”. Интерактивна представа во која темата е другарството и сето она што подразбира вистинско другарство. Децата уживаа заедно со подвижните кукли кои беа многу весели.