Суниленс 2

Воспитните групи 4-5 год од нашата градинка учествуваа на втората работилница на Суниленс “Учиме за собирање и рециклирање на отпадното масло за јадење", на тема “Загадување на природата”.
Преку практични примери децата научија како да ја чуваме и да не ја загадуваме животната средина.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: