Новогодишен базар

Денес во сите објекти, се одржа традиционалниот хуманитарен Новогодишен базар “Подари среќа”. Родителите заедно со своите деца изработија креативни украси кои беа изложени на базарот, со цел собирање на средства за донација таму каде што се потребни. Голема благодарност до родителите кои го направија денот посебен.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: