Дедо Мраз дојде и кај нас

Дедо Мраз заедно со музичко драмската представа “ПИНГО И ПОНГО” од продукција Триангл, дојде и во нашата градинка и ни донесе многу подароци. Децата возбудени со големо внимание ја проследија и се радуваа на Дедо Мраз и неговите другари.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: