Најсаканиот Дедо

Најсаканиот дедо, Дедо Мраз денес беше во посета и во нашата градинка, каде на децата од групата Штурчиња, објект Ѕвездички им донесе многу подароци. Многу среќа, радост и безброј насмевки!