Тигрицата Сара

Во рамките на проектот “Во царството на животните“, групата Бубамара, објект Ѕвездички, преку разни ликовни активности се запознаа со царот на животните и тигарот, се поттикнаа кон разни видови креативност и да искажуваат радост и задоволство од успешно извршената работа.
Воспитувач: Вања Николоска Петровска
Неговател: Валентина Митровиќ