Снежна зима

"Зимата е бела, зимата е снежна, во неа се' е со блескав сјај, на радоста наша и' нема крај!"
Во недостаток од снег децата беа многу креативни и сами си направија снег.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: