Вљубениот Снешко

Децата од групата Пеперутки, објект Први стапки, во рамките на проектот „Во светот на бајките“, преку приказните и бајките ги развиваа комуникациските вештини, како и ги развиваа способностите за размислување, самостојност и истрајност.
Воспитувач: Оливера Цветаноска
Неговател: Бранка Филиповска