Сакам да сум пекар

Децата од групите - Ѕвездички и Мечиња од Објектот - Бисерчиња ја посетија блиската пекара каде што се запознаа со професијата "Пекар". Научија повеќе за тоа како се прават вкусните ѓевречиња и кифлички.