Учиме да броиме

Во објектот Први стапки во групата Пеперутки 4-5 год, на посета дојде мајката на Јован, Гонца Дуева - одделенски наставник во ООУ “Браќа Рамис – Хамид”. На многу интересен и едукативен начин на децата им ги представи бројките и заедно научија да бројат од 1 до 10. Голема благодарност до мајката за оваа креативна работилница.