Ден на љубовта и виното

Негувајте љубов како најубав цвет
за да биде поубав нашиот свет.
Со ликовни активности децата од нашата градинка го одбележаа денот на љубовта и виното.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: