Театарска претстава “Зеленковци”

Во сите објекти од нашата градинка се одржа театарската претстава ”Зеленковци”, од продукција “Провокација”. Eкологијата и здравата храна беше темата на оваа интересна и едукативна претстава во која децата уживаа.