Фотограф

Децата од група "Облачиња" објект Први стапки, имаа посета од родител Фотограф. Децата имаа можност да се запознаат со оваа интересна професија и да стекнат нови знаења. Благодарност до родителот Марко Маркоски кој ни ги откри тајните на фотографијата.