Сакам да танцувам

Денеска децата од групата Пеперутки објект „Ѕвездички“ беа во школата за танци Dancers United каде се запознаа со разни видови на танци. Голема благодарност до Сара Кочан мајката на Луна која ни го овозможи ова убаво и интересно доживување за децата. Благодарност и до тренерите Никола и Евгенија.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: