Донација од родители 2018

Благодарност до родителот од нашата група за прекрасната донација, а исто така родителите ни подарија и нова постелнина за креветчињата, а под елката има и изненадување за децата. Многу е убаво кога се има разбирање и соработка со родителите и заедничка цел среќни и здрави дечиња.