Физиотерапевт

Денес децата од групата Мечиња од објектот Бисерчиња се запознаат со професијата "Физиотерапевт". Децата имаа можност да научат нешто повеќе за мускулите на човечкото тело, и се здобија со знаења на практични вежби за истегнување и релаксација.
Голема благодарност до родителот Магдалена Николовска.