Книга за џунглата

Во рамките на проектот “Во царството на животните“, групата Бубамара, објект Ѕвездички, преку многубројни сложувалки се запознаа со џунглата, но и со мајмунот и неговите карактеристики, се со цел да се поддржат и поттикнат во процесите на учење и откривање.
Воспитувач: Вања Николоска Петровска
Неговател: Валентина Митровиќ