Мали истражувачи

Нашите мали истражувачи имаа многу едукативни и интересни активности, во кои правеа експерименти, ја истражуваа водата, природата. Недела исполнета со многу возбуда.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: