СВЕТСКИ ДЕН НА ОРАЛНОТО ЗДРАВЈЕ

Денес во групата Бубамари, објект Бисерчиња беше гостин родител стоматолог којшто им објасни на дечињата повеќе за грижата и негата на забите, а со тоа и го одбележавме СВЕТСКИОТ ДЕН НА ОРАЛНОТО ЗДРАВЈЕ.