Ден на среќата

Среќата е насекаде околу нас, ја носиме цврсто во себе, околу себе и со себе. Денес го одбележуваме Меѓународниот ден на среќата. Децата покажаа колку се среќни и што ги прави среќни. Да им го пренесеме тоа чувство на сите околу нас.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: