Дедо Мраз слета на аеродром 2018

Дедо Мраз слета на скопскиот аеродром, дел од децата од големата група нетрпеливо го пречекаа, голема благодарност за иницијативата на родителите и согласноста на директорката. Прекрасно и незаборавно доживување