Роденден на општина Карпош 2018

Денес го посетивме Домот за стари лица „Мајка Тереза“ во Злокуќани. Настапивме со пригодни точки.
Исто така, по повод роденденот на општина Карпош, и градоначалникот Стефан Богоев го посети Домот за стари лица.
Измешани чувства, и радост и тага, насолзени очи и жал за младост... Ни напишале и стихови, за децата од баба Мирослава