Прошетка низ градот Скопје 2019

Прошетка на дечињата низ нашиот убав и сакан град Скопје. Ги посетивме спомениците на Гоце Делчев и Даме Груев, Камениот мост, спомен куќата на Мајка Тереза, Музејот на град Скопје како и занаетчиите во Старата скопска чаршија. Прекрасна прошетка и воодушевени и среќни дечиња!