Есенска работилница со родители 2019

Во  трите објекти на градинката "Орце Николов" се одржа "Есенска работилница", каде што активно учество земаа родителите кој заедно со своите дечиња изработија прекрасни маски на различни животни, куќички за птици како и макети на градот Скопје од материјал за рециклирање. Прекрасно поминато попладне и креативно дружење на родителите со  децата!