Покана

Подготовките се во тек....

Почитувани родители,

Ве очекуваме на Новогодишниот хуманитарен базар, денес 16.12.2019год. од 16.30 ч па натаму во објектот во Карпош 3, да се дружиме, забавуваме, а воедно да бидеме хумани.