Новогодишен хуманитарен базар

Благодарност до сите родители за масовното присуство на Новогодишниот хуманитарен базар, кои земаа учество, за нивната креативност, дружељубивост, а пред се хуманост која ја покажаа на дело, а воедно се дружеа и забавуваа. Ова е само дел од атмосферата. Дополнително повеќе фотографии, како и за тоа каде ќе се донираат собраните средства.