Новогодишен базар

Атмосферата од успешно завршениот Новогодишен базар со хуманитарен карактер, кој беше масовно посетен од страна на родителите кои несебично ја покажаа својата хуманост низ заедничко дружење.

Благодарност до сите!!!

Собраните средства ќе бидат дадени на Снежана Караџовска, наша сограѓанка која сака да застане повторно на свои нозе, а ги загуби во сообраќајна несреќа.