Среќен роденден градинке

Со анимирана презентација под наслов “Животот на Орце Николов“, изработена од ликовниот педагог, во придружба на химната на нашата градинка и веселите и рапеани дечиња, го одбележивме патронатот на нашата градинка, кој е воедно и 75-годишен јубилеј на градинката.