Професии во нашата градинка “Доктор“

Учиме за професии. Иако за децата е добро позната професијата "ДОКТОР", сепак побаравме мала соработка од докторот во нашата градинка. Децата од групите на возраст од 3-4, 4-5 , 5-6 години,објект Карпош 4, имаа можност да проследат интерактивно предавање за тоа што значи да се биде доктор, но и да добијат по некој совет како да се биде здрав.