Професија “Полицаец“

Се запознаваме со професиите, а една од најинтересните е и професијата полицаец.

Дечињата од нашата градинка, објект Карпош 2, уживаа во заедничката дружба со нашиот гостин полицаец, преку интересни активности проследени со голема заинтересираност.