Ден за заштита на животните

Со изработка на интересни маски, игри и активности, децата го одбележаа Денот за заштита на животните, 4 Октомври. Тие на креативен и поинаков начин ја покажаа љубовта и интересот за животните стекнувајќи се со знаења, љубов и грижа за животните.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: