Активности за следната недела

Почитувани родители,

Минатата недела помина во одбележување на Светскиот ден на храната, Светскиот ден на миење на раце, како и активности поврзани за запознавање на човековото тело, а неделата која следи ќе биде исполнета со активности за сетилата и емоциите, како и одбележување на Светскиот ден на јаболкото и Денот на насмевката.