Биди љубезен

Почитувани родители, во пресрет на Светскиот ден на љубезноста 13 Ноември Ви предлагаме интересни и едноставни активности за поттикнување и развивање на љубезноста кај децата.

Презентацијата може да ја погледнете на следниот линк: