Мојот град празнува

Денес го одбележавме 13 Ноември, датум со посебно значење за градот Скопје - Денот на ослободување. Децата ја изразија својата креативност и фантазија преку прекрасни цртежи и конструктивни игри а со приказни и стихотворби се запознаа со значењето на празникот.