Активности за оваа недела

 

Почитувани родители,

Мирисот на убавите есенски овошни и зеленчукови плодови се шири насекаде, па и ние оваа недела ќе уживаме во нив. Ќе пробаме вкусно ајварче и зимница, а на 20 ноември ќе го одбележиме Светскиот ден на детето.