Eсенски овошни и зеленчукови плодови

Имавме недела исполнета со многу активности во изработки од различни материјали и боење, каде што децата се поттикнаа да го користат искуството и знаењата во процесот на учењето за есенските овошни и зеленчукови плодови. Децата садеа семиња, подготвија зимница, ајвар и уживаа во благодетите на тиквата.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: