Донација од АД Алкалоид Скопје

Денес нашата градинка доби донација од АД Алкалоид - Скопје боенка „Другаруваме уште од првиот ден“. Боенката со забавни активности за деца од 2-5 години ја доби секое дете од градинката.

Благодарност до АД Алкалоид - Скопје за ова убаво изненадување за сите деца од нашата градинка на Светскиот ден на детето.