Ден по ден – недела

Со забава, игра и интересни активности децата ги учеа деновите на неделата. Се возеа на шарениот воз, се запознаа со гладната гасеница, ги боеја боите на виножитото и ги броеа чорапите на дедо Медо.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: