Звук во ноќта

Преку ликовни игри, разговор и стихотворба во рамките на проектот „Дивите животни во Република Северна Македонија - Рисот како национален симбол“ децата од групата Мечиња објект Карпош 2 научија нови работи, стекнаа искуства, се запозна со бувот во РСМ и беа горди на своите постигнувања.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: