Подготовка за Нова Година

Доаѓа Нова Година
Дали Вашите желби ги ставивте на хартија и ги испративте до Дедо Мраз?
Денес, најмалите во нашата градинка го сторија тоа. Ги напишаа нивните искрени, слатки, смешни и креативни желби и ја накитија елката со нив.