Многу сакам, многу сакам снег

Доаѓа Новата година! Децата од нашата градинка заедно со воспитниот кадар подготвија новогодишен настап со забавни песни и игри за Новата година, елката и Дедо Мраз.
Проследете го прекрасниот настап на децата од големите групи и уживајте во него.
Ви посакуваме Среќни Новогодишни и Божиќни празници.