Ги прославуваме Коледе, Бадник и Божиќ!

Пееме коледарски песнички, правиме Бадниково лепче, подготвуваме Божиќна трпеза.

Среќни Божиќни празници!!!

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: