Ликовна изложба

Децата од нашата градинка учествуваа на Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци „Флора и Фауна – Извор на животот и убавината“ организирана од Детскиот ликовен центар - Скопје и се здобија со дипломи за освоените места. 

Браво за нашите мали уметници!